PÉROVÁ BUCHTA - výborný nedělní zákuseček

Potřebné ingredience
4celá vejce, 200g moučkového cukru, 1dcl oleje, 1prdopeč, 200g hladké mouky, 2vanilkové pudinky a mléko na jejich přípravu (t.j.1L), 2zakysané smetany, 2skořicové cukry (já si míchám sama od oka)
Postup přípravy

VEJCE S CUKREM PŘED TŘENÍM

MOUKU PROMÍCHÁME S PRÁŠKEM DO PEČIVA A POTÉ PŘIDÁME K VEJCŮM S CUKREM

TAKHLE NĚJAK VYPADÁ TĚSTO, NA PRVNÍ POHLED TO VYPADÁ, ŽE JE HO MÁLO A JE TUŽŠÍ, TAKŽE MUSÍTE ROZETŘÍT NA PLECH STĚRKOU!!!

TĚSTO JIŽ ROZETŘENÉ NA PLECHU

VAŘÍME PUDINK

PUDINK CIK CAK LIJU NA TĚSTO PŘED PEČENÍM

V TROUBĚ, POMALU TO HRBATÍ

UPEČENÁ HRBOLATÁ BUCHTA

NA BUCHTĚ JIŽ ROZETŘENÉ ZAKYSANÉ SMETANY

A POSYPANÉ SKOŘICOVÝM CUKREM

ŘEZ NA BUCHTĚ, PŘEJI DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé